Billy and Billie
%
77

Billy and Billie

Bekijk de trailer

Kijk Billy and Billie

Moeite met waar je nou Billy and Billie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Billy & Billie centers on two young adults as they fall in love. They face the usual barrage of attention from their friends and family, and the normal anxieties that come at the start of a new relationship-all further complicated by the fact that they're stepbrother and sister.

Regisseur en acteurs

 • Neil LaBute portait

  Neil LaBute

  Director

 • Adam Brody portait

  Adam Brody

  Billy Jones

 • Lisa Joyce portait

  Lisa Joyce

  Billie Smith

 • Gia Crovatin portait

  Gia Crovatin

  Drew

 • Jake Lacy portait

  Jake Lacy

  Keith

 • Victor Slezak portait

  Victor Slezak

  James Jones

 • Phil Burke portait

  Phil Burke

  Tom

 • Jan Maxwell portait

  Jan Maxwell

  Candice

 • Li Jun Li portait

  Li Jun Li

  Denise

Trailers

Billy and Billie

Zin om Billy and Billie lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Billy and Billie te bekijken voor je op een rijtje.

Billy and Billie downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Billy and Billie downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Billy and Billie. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Billy and Billie er ook in SD heel goed uit.

Billy and Billie streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Billy and Billie net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Billy and Billie hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Billy and Billie helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Billy and Billie torrent

Denk je dat je om Billy and Billie te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Billy and Billie trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Billy and Billie de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.