Black Sails
%
83

Black Sails

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Black Sails

Moeite met waar je nou Black Sails moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Black Sails

Samenvatting

De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.

Regisseur en acteurs

 • Hakeem Kae-Kazim portrait

  Hakeem Kae-Kazim

  actor

 • Mark Ryan portrait

  Mark Ryan

  actor

 • Clara Paget portrait

  Clara Paget

  actor

 • Toby Schmitz portrait

  Toby Schmitz

  actor

 • Zach McGowan portrait

  Zach McGowan

  actor

 • Tom Hopper portrait

  Tom Hopper

  actor

 • Jessica Parker Kennedy portrait

  Jessica Parker Kennedy

  actor

 • Luke Arnold portrait

  Luke Arnold

  actor

 • Hannah New portrait

  Hannah New

  actor

 • Toby Stephens portrait

  Toby Stephens

  actor

Trailers

Black Sails

Veel gehoord over Black Sails en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Black Sails heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Black Sails streamen

Wil je Black Sails, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Black Sails zelfs gratis kijken.

Black Sails downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Black Sails ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Black Sails er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Black Sails torrent

Op zoek naar een torrent van Black Sails? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Black Sails te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Black Sails trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Black Sails. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.