Black Sails
%
83

Black Sails

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Black Sails

Moeite met waar je nou Black Sails moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Black Sails

Samenvatting

De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.

Regisseur en acteurs

 • Hakeem Kae-Kazim portrait

  Hakeem Kae-Kazim

  actor

 • Mark Ryan portrait

  Mark Ryan

  actor

 • Clara Paget portrait

  Clara Paget

  actor

 • Toby Schmitz portrait

  Toby Schmitz

  actor

 • Zach McGowan portrait

  Zach McGowan

  actor

 • Tom Hopper portrait

  Tom Hopper

  actor

 • Jessica Parker Kennedy portrait

  Jessica Parker Kennedy

  actor

 • Luke Arnold portrait

  Luke Arnold

  actor

 • Hannah New portrait

  Hannah New

  actor

 • Toby Stephens portrait

  Toby Stephens

  actor

Trailers

Black Sails

Benieuwd naar Black Sails? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Black Sails kunt bekijken.

Black Sails streamen

Wil je Black Sails streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Black Sails gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Black Sails downloaden

series als Black Sails kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Black Sails. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Black Sails. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Black Sails torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Black Sails te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Black Sails trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Black Sails je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!