Blankety Blank
%
64

Blankety Blank

Kijk Blankety Blank

Moeite met waar je nou Blankety Blank moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Blankety Blank is a British comedy game show based on the 1977–9 Australian game show Blankety Blanks. The British version ran from 18 January 1979 to 12 March 1990 on BBC One, hosted first by Terry Wogan and later by Les Dawson. Regular members of the celebrity panel on this version included Kenny Everett, Lorraine Chase, Gareth Hunt, Gary Davies, and Cheryl Baker. A revival fronted by Lily Savage was produced by the BBC from 26 December 1997 to 28 December 1999, followed by ITV from 7 January 2001 to 10 August 2002. This version was produced by Grundy, then Thames.

Blankety Blank

Wil je Blankety Blank kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Blankety Blank op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Blankety Blank met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Blankety Blank downloaden

Het downloaden van Blankety Blank is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Blankety Blank ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Blankety Blank streamen

Het streamen van Blankety Blank heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Blankety Blank online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Blankety Blank kijkt. Ideaal!

Blankety Blank torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Blankety Blank. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Blankety Blank trailer

Bekijk eerst even de trailer van Blankety Blank voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.