Bless Me Father
%
76

Bless Me Father

Kijk Bless Me Father

Moeite met waar je nou Bless Me Father moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bless Me Father was a British situation comedy starring Arthur Lowe, Daniel Abineri, Gabrielle Daye, Patrick McAlinney, David Ryall, Derek Francis and Sheila Keith. It was aired on ITV from 1978 until 1981 and described the adventures of an Irish Catholic priest, Father Charles Duddleswell and his young curate in the fictional parish of St. Jude's in suburban London. 21 episodes, written by Peter De Rosa, were aired. De Rosa wrote the books on which the series was based using the pseudonym of Neil Boyd which was also the name of the young curate character; Boyd also served as the narrator in the series of novels upon which the series was based. It was made for the ITV network by London Weekend Television. The series was set in 1950 and 1951 and marked a departure from the middle class 'bank manager' roles associated with Lowe such as that in Dad's Army. The other regular characters included Mrs Pring, the housekeeper, the hard-drinking Dr Daley, the non-religious neighbour Billy Buzzle, and abbess Reverend Mother Stephen.

Bless Me Father

Zin om Bless Me Father lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bless Me Father te bekijken voor je op een rijtje.

Bless Me Father downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bless Me Father downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bless Me Father. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bless Me Father er ook in SD heel goed uit.

Bless Me Father streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bless Me Father net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bless Me Father hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bless Me Father helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bless Me Father torrent

Denk je dat je om Bless Me Father te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bless Me Father trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Bless Me Father de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.