Blind Date
%
57

Blind Date

Kijk Blind Date

Moeite met waar je nou Blind Date moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Blind Date was a British dating game show produced by London Weekend Television. An unscreened pilot was made with comic Duncan Norvelle as presenter but it was eventually hosted by Cilla Black, who already hosted the LWT series, Surprise, Surprise. Blind Date ran on Saturday nights from 30 November 1985 to 31 May 2003. Blind Date will return for a one-off special in late 2013, to celebrate Black's 50-year career in the entertainment industry. This special one-off will be part of another programme, The One and Only Cilla Black, presented by Paul O'Grady. Blind Date producers are aiming to bring back some of the show's most memorable contestants who are still single, giving them a second chance to win a date.

Blind Date

Zin om Blind Date lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Deserie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Blind Date te bekijken voor je op een rijtje.

Blind Date downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Blind Date downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Blind Date. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Blind Date er ook in SD heel goed uit.

Blind Date streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Blind Date net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Blind Date hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Blind Date helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Blind Date torrent

Denk je dat je om Blind Date te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Blind Date trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Blind Date de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.