Blockbusters
%
72

Blockbusters

Kijk Blockbusters

Moeite met waar je nou Blockbusters moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Blockbusters is an American game show which had two separate runs in the 1980s. Created by Steve Ryan for Mark Goodson Productions, the first series debuted on NBC on October 27, 1980 and aired until April 23, 1982. In the first series, a team of two family members competed against a solo contestant. Blockbusters was revived on NBC from January 5 to May 1, 1987, but featured only two contestants competing. Bill Cullen hosted the 1980–1982 version, with Bob Hilton as announcer. Johnny Olson and Rich Jeffries substituted for Hilton on occasion, with Jeffries taking over for the final two weeks. Bill Rafferty hosted the 1987 version, with Jeffries announcing the entire run.

Blockbusters

Wil je Blockbusters kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Blockbusters op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Blockbusters met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Blockbusters downloaden

Het downloaden van Blockbusters is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Blockbusters ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Blockbusters streamen

Het streamen van Blockbusters heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Blockbusters online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Blockbusters kijkt. Ideaal!

Blockbusters torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Blockbusters. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Blockbusters trailer

Bekijk eerst even de trailer van Blockbusters voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.