Blood Ties
%
74

Blood Ties

Nu kijken

Kijk Blood Ties

Moeite met waar je nou Blood Ties moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blood Ties

Samenvatting

Blood Ties is a Canadian television series based on the Blood Books by Tanya Huff; the show was created by Peter Mohan. It is set in Toronto, Canada and has a similar premise to an earlier series also set in Toronto, Forever Knight, in which a vampire assists police in dealing with crime. It premiered in the United States on March 11, 2007 on Lifetime Television, and during fall of 2007 on Citytv and Space in Canada. In May 2008, Lifetime declined to renew the series.

Regisseur en acteurs

 • Dylan Neal portait

  Dylan Neal

  Actor

 • Gina Holden portait

  Gina Holden

  Coreen Fennel

 • Kyle Schmid portait

  Kyle Schmid

  Actor

 • Françoise Yip portait

  Françoise Yip

  Actor

Blood Ties

Veel gehoord over Blood Ties en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Blood Ties heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Blood Ties streamen

Wil je Blood Ties, de serie met Dylan Neal, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Blood Ties zelfs gratis kijken.

Blood Ties downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Blood Ties ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Blood Ties er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Blood Ties torrent

Op zoek naar een torrent van Blood Ties? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Blood Ties te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Blood Ties trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Blood Ties. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.