Blood Ties
%
74

Blood Ties

Nu kijken

Kijk Blood Ties

Moeite met waar je nou Blood Ties moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blood Ties

Samenvatting

Blood Ties is a Canadian television series based on the Blood Books by Tanya Huff; the show was created by Peter Mohan. It is set in Toronto, Canada and has a similar premise to an earlier series also set in Toronto, Forever Knight, in which a vampire assists police in dealing with crime. It premiered in the United States on March 11, 2007 on Lifetime Television, and during fall of 2007 on Citytv and Space in Canada. In May 2008, Lifetime declined to renew the series.

Regisseur en acteurs

 • Dylan Neal portait

  Dylan Neal

  Actor

 • Gina Holden portait

  Gina Holden

  Coreen Fennel

 • Kyle Schmid portait

  Kyle Schmid

  Actor

 • Françoise Yip portait

  Françoise Yip

  Actor

Blood Ties

Wil je Blood Ties kijken? De serie van Dylan Neal uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Blood Ties op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Blood Ties met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Blood Ties downloaden

Het downloaden van Blood Ties is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Blood Ties ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Blood Ties streamen

Het streamen van Blood Ties heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Blood Ties online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Blood Ties kijkt. Ideaal!

Blood Ties torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Blood Ties. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Blood Ties trailer

Bekijk eerst even de trailer van Blood Ties voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.