Bloodline
%
81

Bloodline

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bloodline

Moeite met waar je nou Bloodline moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bloodline

Samenvatting

Wanneer een in ongenade gevallen zoon duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen, wordt de loyaliteit van z'n broers en zussen op de proef gesteld.

Regisseur en acteurs

 • Sam Shepard portrait

  Sam Shepard

  actor

 • Enrique Murciano portrait

  Enrique Murciano

  actor

 • Jamie McShane portrait

  Jamie McShane

  actor

 • Jacinda Barrett portrait

  Jacinda Barrett

  actor

 • Norbert Leo Butz portrait

  Norbert Leo Butz

  actor

 • Linda Cardellini portrait

  Linda Cardellini

  actor

 • Sissy Spacek portrait

  Sissy Spacek

  actor

 • Ben Mendelsohn portrait

  Ben Mendelsohn

  actor

 • Kyle Chandler portrait

  Kyle Chandler

  actor

Trailers

Bloodline

Benieuwd naar Bloodline? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Bloodline kunt bekijken.

Bloodline streamen

Wil je Bloodline streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bloodline gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bloodline downloaden

series als Bloodline kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bloodline. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bloodline. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bloodline torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bloodline te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bloodline trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bloodline je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!