Bloodline
%
81

Bloodline

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bloodline

Moeite met waar je nou Bloodline moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bloodline

Samenvatting

Wanneer een in ongenade gevallen zoon duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen, wordt de loyaliteit van z'n broers en zussen op de proef gesteld.

Regisseur en acteurs

 • Sam Shepard portrait

  Sam Shepard

  actor

 • Enrique Murciano portrait

  Enrique Murciano

  actor

 • Jamie McShane portrait

  Jamie McShane

  actor

 • Jacinda Barrett portrait

  Jacinda Barrett

  actor

 • Norbert Leo Butz portrait

  Norbert Leo Butz

  actor

 • Linda Cardellini portrait

  Linda Cardellini

  actor

 • Sissy Spacek portrait

  Sissy Spacek

  actor

 • Ben Mendelsohn portrait

  Ben Mendelsohn

  actor

 • Kyle Chandler portrait

  Kyle Chandler

  actor

Trailers

Bloodline

Wil je Bloodline kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bloodline streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bloodline niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bloodline zelfs gratis bekijken.

Bloodline downloaden

Wil je Bloodline ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bloodline overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bloodline torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bloodline is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bloodline trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Bloodline de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.