Blue Murder
%
70

Blue Murder

Nu kijken

Kijk Blue Murder

Moeite met waar je nou Blue Murder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blue Murder

Samenvatting

Blue Murder is a British crime drama television series based in Manchester. Shown on ITV from 2003 until 2009 when it was cancelled by the network, it starred Caroline Quentin as DCI Janine Lewis.

Regisseur en acteurs

 • Caroline Quentin portait

  Caroline Quentin

  DCI Janine Lewis

 • Ian Kelsey portrait

  Ian Kelsey

  DI Richard Mayne

 • Paul Loughran portrait

  Paul Loughran

  DS Butchers

 • Saskia Wickham portrait

  Saskia Wickham

  Actor

 • Holliday Grainger portait

  Holliday Grainger

  Jess Burgess

 • David Schofield portait

  David Schofield

  Actor

Blue Murder

Benieuwd naar Blue Murder? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Blue Murder kunt bekijken.

Blue Murder streamen

Wil je Blue Murder streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Blue Murder gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Blue Murder downloaden

series als Blue Murder kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Blue Murder. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Blue Murder. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Blue Murder torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Blue Murder te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Blue Murder trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Blue Murder je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!