Blue Murder
%
70

Blue Murder

Nu kijken

Kijk Blue Murder

Moeite met waar je nou Blue Murder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blue Murder

Samenvatting

Blue Murder is a British crime drama television series based in Manchester. Shown on ITV from 2003 until 2009 when it was cancelled by the network, it starred Caroline Quentin as DCI Janine Lewis.

Regisseur en acteurs

 • Caroline Quentin portait

  Caroline Quentin

  DCI Janine Lewis

 • Ian Kelsey portrait

  Ian Kelsey

  DI Richard Mayne

 • Paul Loughran portrait

  Paul Loughran

  DS Butchers

 • Saskia Wickham portrait

  Saskia Wickham

  Actor

 • Holliday Grainger portait

  Holliday Grainger

  Jess Burgess

 • David Schofield portait

  David Schofield

  Actor

Blue Murder

Benieuwd naar Blue Murder? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Blue Murder draait.

Blue Murder in de bioscoop

Blue Murder draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Blue Murder.

Blue Murder streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Blue Murder te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Blue Murder een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Blue Murder zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Blue Murder torrent

Op zoek naar een torrent van Blue Murder? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Blue Murder zonder zorgen.

Blue Murder downloaden

Als Blue Murder binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Blue Murder trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Blue Murder de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.