Blue Murder
%
70

Blue Murder

Kijk Blue Murder

Moeite met waar je nou Blue Murder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Blue Murder is a British crime drama television series based in Manchester. Shown on ITV from 2003 until 2009 when it was cancelled by the network, it starred Caroline Quentin as DCI Janine Lewis.

Regisseur en acteurs

 • Caroline Quentin portait

  Caroline Quentin

  DCI Janine Lewis

 • Ian Kelsey portrait

  Ian Kelsey

  DI Richard Mayne

 • Paul Loughran portrait

  Paul Loughran

  DS Butchers

 • Saskia Wickham portrait

  Saskia Wickham

  Actor

 • Holliday Grainger portait

  Holliday Grainger

  Jess Burgess

 • David Schofield portait

  David Schofield

  Actor

Blue Murder

Veel gehoord over Blue Murder en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Blue Murder heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Blue Murder streamen

Wil je Blue Murder, de serie met Caroline Quentin, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Blue Murder zelfs gratis kijken.

Blue Murder downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Blue Murder ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Blue Murder er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Blue Murder torrent

Op zoek naar een torrent van Blue Murder? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Blue Murder te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Blue Murder trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Blue Murder. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.