Blue Murder
%
70

Blue Murder

Nu kijken

Kijk Blue Murder

Moeite met waar je nou Blue Murder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blue Murder

Samenvatting

Blue Murder is a British crime drama television series based in Manchester. Shown on ITV from 2003 until 2009 when it was cancelled by the network, it starred Caroline Quentin as DCI Janine Lewis.

Regisseur en acteurs

 • Caroline Quentin portait

  Caroline Quentin

  DCI Janine Lewis

 • Ian Kelsey portrait

  Ian Kelsey

  DI Richard Mayne

 • Paul Loughran portrait

  Paul Loughran

  DS Butchers

 • Saskia Wickham portrait

  Saskia Wickham

  Actor

 • Holliday Grainger portait

  Holliday Grainger

  Jess Burgess

 • David Schofield portait

  David Schofield

  Actor

Blue Murder

Wil je Blue Murder kijken? De serie van Caroline Quentin uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Blue Murder op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Blue Murder met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Blue Murder downloaden

Het downloaden van Blue Murder is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Blue Murder ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Blue Murder streamen

Het streamen van Blue Murder heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Blue Murder online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Blue Murder kijkt. Ideaal!

Blue Murder torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Blue Murder. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Blue Murder trailer

Bekijk eerst even de trailer van Blue Murder voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.