Boardwalk Empire
%
86

Boardwalk Empire

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Boardwalk Empire

Moeite met waar je nou Boardwalk Empire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Boardwalk Empire

Samenvatting

Tijdens de Amerikaanse drooglegging van de jaren 20 en 30 heeft de corrupte en criminele politicus Nucky Thompson de touwtjes stevig in handen in gokstad Atlantic City.

Regisseur en acteurs

 • Steve Buscemi portait

  Steve Buscemi

  Enoch 'Nucky' Thompson

 • Stephen Graham portait

  Stephen Graham

  Al Capone

 • Vincent Piazza portait

  Vincent Piazza

  Lucky Luciano

 • Kelly Macdonald portait

  Kelly Macdonald

  Margaret Schroeder

 • Michael Shannon portait

  Michael Shannon

  Nelson Van Alden

 • Shea Whigham portait

  Shea Whigham

  Elias 'Eli' Thompson

 • Michael Kenneth Williams portait

  Michael Kenneth Williams

  Chalky White

 • Ben Rosenfield portait

  Ben Rosenfield

  Willie Thompson

Trailers

Boardwalk Empire

Zin om Boardwalk Empire lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Boardwalk Empire te bekijken voor je op een rijtje.

Boardwalk Empire downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Boardwalk Empire downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Boardwalk Empire. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Boardwalk Empire er ook in SD heel goed uit.

Boardwalk Empire streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Boardwalk Empire net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Boardwalk Empire hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Boardwalk Empire helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Boardwalk Empire torrent

Denk je dat je om Boardwalk Empire te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Boardwalk Empire trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Boardwalk Empire de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.