Boardwalk Empire
%
86

Boardwalk Empire

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Boardwalk Empire

Moeite met waar je nou Boardwalk Empire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Boardwalk Empire

Samenvatting

Tijdens de Amerikaanse drooglegging van de jaren 20 en 30 heeft de corrupte en criminele politicus Nucky Thompson de touwtjes stevig in handen in gokstad Atlantic City.

Regisseur en acteurs

 • Steve Buscemi portait

  Steve Buscemi

  Enoch 'Nucky' Thompson

 • Stephen Graham portait

  Stephen Graham

  Al Capone

 • Vincent Piazza portait

  Vincent Piazza

  Lucky Luciano

 • Kelly Macdonald portait

  Kelly Macdonald

  Margaret Schroeder

 • Michael Shannon portait

  Michael Shannon

  Nelson Van Alden

 • Shea Whigham portait

  Shea Whigham

  Elias 'Eli' Thompson

 • Michael Kenneth Williams portait

  Michael Kenneth Williams

  Chalky White

 • Ben Rosenfield portait

  Ben Rosenfield

  Willie Thompson

Trailers

Boardwalk Empire

Veel gehoord over Boardwalk Empire en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Boardwalk Empire heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Boardwalk Empire streamen

Wil je Boardwalk Empire, de serie met Steve Buscemi, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Boardwalk Empire zelfs gratis kijken.

Boardwalk Empire downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Boardwalk Empire ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Boardwalk Empire er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Boardwalk Empire torrent

Op zoek naar een torrent van Boardwalk Empire? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Boardwalk Empire te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Boardwalk Empire trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Boardwalk Empire. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.