Bob Patterson
%
48

Bob Patterson

Kijk Bob Patterson

Moeite met waar je nou Bob Patterson moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bob Patterson is a 2001 television sitcom starring and written by Jason Alexander and Ira Steven Behr. It was directed by Robby Benson and Barnet Kellman. The show debuted on ABC on October 2, 2001 and the final episode aired October 31, 2001. The show was cancelled after five episodes aired.

Regisseur en acteurs

 • Jason Alexander portait

  Jason Alexander

  Bob Patterson

 • Jennifer Aspen portait

  Jennifer Aspen

  Actor

 • Jay Paulson portait

  Jay Paulson

  Actor

 • Chandra Wilson portait

  Chandra Wilson

  Actor

 • Phil Buckman portait

  Phil Buckman

  Actor

 • Robert Klein portait

  Robert Klein

  Actor

Bob Patterson

Wil je Bob Patterson kijken? De serie van Jason Alexander uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bob Patterson op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bob Patterson met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bob Patterson downloaden

Het downloaden van Bob Patterson is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bob Patterson ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bob Patterson streamen

Het streamen van Bob Patterson heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bob Patterson online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bob Patterson kijkt. Ideaal!

Bob Patterson torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bob Patterson. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bob Patterson trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bob Patterson voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.