Bonekickers
%
46

Bonekickers

Nu kijken

Kijk Bonekickers

Moeite met waar je nou Bonekickers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bonekickers

Samenvatting

Bonekickers was a BBC drama about a team of archaeologists, set at the fictional Wessex University. It made its début on 8 July 2008 and ran for one series. It was written by Life on Mars and Ashes to Ashes creators Matthew Graham and Ashley Pharoah. It was produced by Michele Buck and Damien Timmer of Mammoth Screen Ltd and co-produced with Monastic Productions. Archaeologist and Bristol University academic Mark Horton acted as the series' archaeological consultant. Adrian Lester has described the programme as "CSI meets Indiana Jones [...] There's an element of the crime procedural show, there's science, conspiracy theories – and there's a big underlying mystery that goes through the whole six-episode series." Much of the series was filmed in the City of Bath, Somerset, with locations including the University of Bath campus. Additional locations included Brean Down Fort and Kings Weston House, Chavenage House for episodes 5 & 6 and Sheldon Manor. On 21 November 2008 Broadcast magazine revealed the show would not be returning for a second series.

Bonekickers

Zin om Bonekickers lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bonekickers te bekijken voor je op een rijtje.

Bonekickers downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bonekickers downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bonekickers. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bonekickers er ook in SD heel goed uit.

Bonekickers streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bonekickers net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bonekickers hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bonekickers helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bonekickers torrent

Denk je dat je om Bonekickers te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bonekickers trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Bonekickers de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.