Bones
%
90

Bones

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bones

Moeite met waar je nou Bones moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bones

Samenvatting

Temperance Brennan en Seeley Booth werken samen om moorden op te lossen met slechts botresten van de slachtoffers.

Regisseur en acteurs

 • Emily Deschanel portait

  Emily Deschanel

  Temperance 'Bones' Brennan

 • David Boreanaz portait

  David Boreanaz

  Seeley Booth

 • Michaela Conlin portait

  Michaela Conlin

  Angela Montenegro

 • T. J. Thyne portait

  T. J. Thyne

  Jack Hodgins

 • Tamara Taylor portait

  Tamara Taylor

  Camille Saroyan

Trailers

Bones

Bones streamen

Bones streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bones downloaden

Zin om Bones te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Bones te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bones torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Bones makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bones trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bones jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.