Borgia
%
79

Borgia

Nu kijken

Kijk Borgia

Moeite met waar je nou Borgia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Borgia

Samenvatting

De Italiaanse familie Borgia die twee pausen voortbracht, belichaamt met haar tegenstrijdigheden als weinig andere families de geest van de renaissance. De Borgia waren medogenloos, corrupt en gewelddadig.

Regisseur en acteurs

 • John Doman portait

  John Doman

  Rodrigo Borgia

 • Mark Ryder portait

  Mark Ryder

  Cesare Borgia

 • Isolda Dychauk portait

  Isolda Dychauk

  Lucrezia Borgia

 • Marta Gastini portait

  Marta Gastini

  Giulia Farnese

 • Rafael Cebrian portrait

  Rafael Cebrian

  Rodrigo Borgia Lanzol

 • Assumpta Serna portait

  Assumpta Serna

  Vanozza Cattanei

 • Alejandro Albarracín portait

  Alejandro Albarracín

  Alfonso di Calabria

 • Babsie Steger portrait

  Babsie Steger

  Giovanna Farnese

Borgia

Wil je Borgia kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Borgia streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Borgia niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Borgia zelfs gratis bekijken.

Borgia downloaden

Wil je Borgia ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Borgia overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Borgia torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Borgia is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Borgia trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Borgia de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.