Borgia
%
79

Borgia

Nu kijken

Kijk Borgia

Moeite met waar je nou Borgia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Borgia

Samenvatting

De Italiaanse familie Borgia die twee pausen voortbracht, belichaamt met haar tegenstrijdigheden als weinig andere families de geest van de renaissance. De Borgia waren medogenloos, corrupt en gewelddadig.

Regisseur en acteurs

 • John Doman portait

  John Doman

  Rodrigo Borgia

 • Mark Ryder portait

  Mark Ryder

  Cesare Borgia

 • Isolda Dychauk portait

  Isolda Dychauk

  Lucrezia Borgia

 • Marta Gastini portait

  Marta Gastini

  Giulia Farnese

 • Rafael Cebrian portrait

  Rafael Cebrian

  Rodrigo Borgia Lanzol

 • Assumpta Serna portait

  Assumpta Serna

  Vanozza Cattanei

 • Alejandro Albarracín portait

  Alejandro Albarracín

  Alfonso di Calabria

 • Babsie Steger portrait

  Babsie Steger

  Giovanna Farnese

Borgia

Borgia streamen

Borgia streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Borgia downloaden

Zin om Borgia te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Borgia te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Borgia torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Borgia makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Borgia trailer

Wil je er zeker van zijn dat Borgia jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.