Borgia
%
79

Borgia

Nu kijken

Kijk Borgia

Moeite met waar je nou Borgia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Borgia

Samenvatting

De Italiaanse familie Borgia die twee pausen voortbracht, belichaamt met haar tegenstrijdigheden als weinig andere families de geest van de renaissance. De Borgia waren medogenloos, corrupt en gewelddadig.

Regisseur en acteurs

 • John Doman portait

  John Doman

  Rodrigo Borgia

 • Mark Ryder portait

  Mark Ryder

  Cesare Borgia

 • Isolda Dychauk portait

  Isolda Dychauk

  Lucrezia Borgia

 • Marta Gastini portait

  Marta Gastini

  Giulia Farnese

 • Rafael Cebrian portrait

  Rafael Cebrian

  Rodrigo Borgia Lanzol

 • Assumpta Serna portait

  Assumpta Serna

  Vanozza Cattanei

 • Alejandro Albarracín portait

  Alejandro Albarracín

  Alfonso di Calabria

 • Babsie Steger portrait

  Babsie Steger

  Giovanna Farnese

Borgia

Benieuwd naar Borgia? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Borgia kunt bekijken.

Borgia streamen

Wil je Borgia streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Borgia gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Borgia downloaden

series als Borgia kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Borgia. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Borgia. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Borgia torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Borgia te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Borgia trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Borgia je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!