Bread
%
62

Bread

Kijk Bread

Moeite met waar je nou Bread moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bread is a British television sitcom, written by Carla Lane, produced by the BBC and screened on BBC1 from 1 May 1986 to 3 November 1991. The series focused on the devoutly-Catholic and extended Boswell family of Liverpool, in the district of Dingle, led by its matriarch Nellie through a number of ups and downs as they tried to make their way through life in Thatcher's Britain with no visible means of support. The street shown at the start of each programme is Elswick Street. A family called Boswell had also featured in Lane's earlier sitcom The Liver Birds and Lane admitted in interviews that the two families were probably related. Nellie's feckless and estranged husband, Freddie, left her for another woman known as 'Lilo Lill'. Her children Joey, Jack, Adrian, Aveline and Billy continued to live in the family home in Kelsall Street and contributed money to the central family fund, largely through benefit fraud and the sale of stolen goods.

Bread

Wil je Bread kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bread op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bread met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bread downloaden

Het downloaden van Bread is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bread ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bread streamen

Het streamen van Bread heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bread online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bread kijkt. Ideaal!

Bread torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bread. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bread trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bread voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.