Breaking Bad
%
12

Breaking Bad

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Breaking Bad

Moeite met waar je nou Breaking Bad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Breaking Bad

Samenvatting

Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen naar een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die in zijn klas heeft gezeten, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth.

Regisseur en acteurs

 • Bryan Cranston portait

  Bryan Cranston

  Walter White

 • Anna Gunn portait

  Anna Gunn

  Skyler White

 • Aaron Paul portait

  Aaron Paul

  Jesse Pinkman

 • Dean Norris portait

  Dean Norris

  Hank Schrader

 • Betsy Brandt portait

  Betsy Brandt

  Marie Schrader

 • RJ Mitte portait

  RJ Mitte

  Walter White Jr.

 • Jonathan Banks portait

  Jonathan Banks

  Mike Ehrmantraut

 • Bob Odenkirk portait

  Bob Odenkirk

  Saul Goodman

Trailers

Breaking Bad

Wil je Breaking Bad kijken? De serie van Bryan Cranston uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Breaking Bad op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Breaking Bad met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Breaking Bad downloaden

Het downloaden van Breaking Bad is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Breaking Bad ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Breaking Bad streamen

Het streamen van Breaking Bad heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Breaking Bad online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Breaking Bad kijkt. Ideaal!

Breaking Bad torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Breaking Bad. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Breaking Bad trailer

Bekijk eerst even de trailer van Breaking Bad voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.