Breaking Bad
%
95

Breaking Bad

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Breaking Bad

Moeite met waar je nou Breaking Bad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Breaking Bad

Samenvatting

Over een leraar die doelbewust kiest voor een leven als drugsdealer om zijn financiële problemen op te lossen. Maar van het één komt het ander en zo belandt hij helemaal in de criminaliteit.

Regisseur en acteurs

 • Bryan Cranston portait

  Bryan Cranston

  Walter White

 • Anna Gunn portait

  Anna Gunn

  Skyler White

 • Aaron Paul portait

  Aaron Paul

  Jesse Pinkman

 • Dean Norris portait

  Dean Norris

  Hank Schrader

 • Betsy Brandt portait

  Betsy Brandt

  Marie Schrader

 • RJ Mitte portait

  RJ Mitte

  Walter White Jr.

 • Jonathan Banks portait

  Jonathan Banks

  Mike Ehrmantraut

 • Bob Odenkirk portait

  Bob Odenkirk

  Saul Goodman

Trailers

Breaking Bad

Benieuwd naar Breaking Bad? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Breaking Bad kunt bekijken.

Breaking Bad streamen

Wil je Breaking Bad streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Breaking Bad gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Breaking Bad downloaden

series als Breaking Bad kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Breaking Bad. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Breaking Bad. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Breaking Bad torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Breaking Bad te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Breaking Bad trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Breaking Bad je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!