Breaking Bad
8.5

Breaking Bad

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Breaking Bad

Moeite met waar je nou Breaking Bad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Breaking Bad

Samenvatting

Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen naar een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die in zijn klas heeft gezeten, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth.

Regisseur en acteurs

 • Bryan Cranston portait

  Bryan Cranston

  Walter White

 • Anna Gunn portait

  Anna Gunn

  Skyler White

 • Aaron Paul portait

  Aaron Paul

  Jesse Pinkman

 • Dean Norris portait

  Dean Norris

  Hank Schrader

 • Betsy Brandt portait

  Betsy Brandt

  Marie Schrader

 • RJ Mitte portait

  RJ Mitte

  Walter White Jr.

 • Jonathan Banks portait

  Jonathan Banks

  Mike Ehrmantraut

 • Bob Odenkirk portait

  Bob Odenkirk

  Saul Goodman

Trailers

Breaking Bad

Staat Breaking Bad ook op jouw lijstje? Of wil jij ook snel aan het nieuwe seizoen van de serie beginnen? Gelukkig is er Film.nl. Daarmee kun je eenvoudig zien waar de serie te zien is. Betrouwbaar, veilig en snel.

Breaking Bad torrent

Ben je op zoek naar een torrent van Breaking Bad? Sla dan een andere weg in, laat het illegale aanbod achterwege en kies voor Film.nl. Waarom zou je Breaking Bad downloaden als er een alternatief voorradig is? Met Film.nl kom je uit bij alle aanbieders van series in Nederland. Gewoon met een app zodat je het enige echte aanbod binnen handbereik hebt. Via Film.nl kun je zoeken naar series en seizoenen die legaal beschikbaar zijn. Op die manier mis je niks. Laat die torrent van Breaking Bad dus gewoon links liggen!

Breaking Bad streamen

Zoek je naar een manier om Breaking Bad te streamen? Dan kun je gewoon aankloppen bij een van de partijen die series in Nederland digitaal aanbiedt. Daar zijn er een heleboel van. De streams van Breaking Bad die zij aanbieden kun je zonder zorgen en lekker legaal kijken. Breaking Bad online eerlijk en snel kijken, dat kan. Als jij dat wilt en wanneer jij dat wilt. Bedenk wel dat gratis kijken naar Breaking Bad niet bestaat. Ook het maken van Breaking Bad heeft geld gekost. Dat moet ergens vandaan komen. Wij geloven in betalen voor goed aanbod. Jij toch ook?

Breaking Bad trailer

Op deze pagina staat ook de trailer van Breaking Bad. Daarmee willen wij je alvast helpen in de stemming te komen, of te ontdekken wat Breaking Bad te bieden heeft. De Breaking Bad trailer is een goede manier om vertrouwd te raken met het verhaal en de karakters. Veel plezier!