Breakout Kings
%
73

Breakout Kings

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Breakout Kings

Moeite met waar je nou Breakout Kings moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Breakout Kings

Samenvatting

Een special team van US Marshalls, onder leiding van veteraan Charlie Duchamp en Ray Zancanelli, zorgt ervoor dat ontsnapte gevangenen zo snel als mogelijk weer achter de tralies belanden. Ze hebben een onorthodoxe manier van werken: ze zetten criminelen in om de vluchtelingen te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Laz Alonso portrait

  Laz Alonso

  actor

 • Serinda Swan portrait

  Serinda Swan

  actor

 • Jimmi Simpson portrait

  Jimmi Simpson

  actor

 • Malcolm Goodwin portrait

  Malcolm Goodwin

  actor

 • Brooke Nevin portrait

  Brooke Nevin

  actor

 • Domenick Lombardozzi portrait

  Domenick Lombardozzi

  actor

Trailers

Breakout Kings

Veel gehoord over Breakout Kings en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Breakout Kings heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Breakout Kings streamen

Wil je Breakout Kings, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Breakout Kings zelfs gratis kijken.

Breakout Kings downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Breakout Kings ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Breakout Kings er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Breakout Kings torrent

Op zoek naar een torrent van Breakout Kings? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Breakout Kings te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Breakout Kings trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Breakout Kings. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.