Bridget & Eamon
%
72

Bridget & Eamon

Bekijk de trailer

Kijk Bridget & Eamon

Moeite met waar je nou Bridget & Eamon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bridget & Eamon are the typical unhappily married 80s Irish couple. They live somewhere in the Midlands with their indeterminate number of children. Chain-smoking Bridget has notions. She wants the lifestyle from the pages of Woman's Way but wouldn't want to think about how much it would cost to heat South Fork.

Regisseur en acteurs

 • Jennifer Maguire portait

  Jennifer Maguire

  Bridget

 • Bernard O'Shea portait

  Bernard O'Shea

  Eamon

 • Sharon Mannion portrait

  Sharon Mannion

  Concepta

 • Colum McDonnell portrait

  Colum McDonnell

  Frank

 • Eleanor Tiernan portrait

  Eleanor Tiernan

  Dolores

 • Edwin Sammon portrait

  Edwin Sammon

  Fr. Gabriel

 • Norma Sheahan portait

  Norma Sheahan

  Noreen

Trailers

Bridget & Eamon

Wil je Bridget & Eamon kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bridget & Eamon streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bridget & Eamon niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bridget & Eamon zelfs gratis bekijken.

Bridget & Eamon downloaden

Wil je Bridget & Eamon ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bridget & Eamon overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bridget & Eamon torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bridget & Eamon is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bridget & Eamon trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Bridget & Eamon de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.