Britz
%
78

Britz

Kijk Britz

Moeite met waar je nou Britz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Britz is a two-part drama serial written and directed by BAFTA-winning director Peter Kosminsky and first screened by Channel 4 in the United Kingdom in October and November 2007. Britz attempts to understand what would lead a second generation Muslim to turn against the country of their birth. It blames Britain's anti-terrorism legislation - in particular, the contentious subject of control orders - and foreign policy for alienating the Muslim community. The film makes references to the perpetrators of the July 2005 London bombings.

Britz

Zin om Britz lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Britz te bekijken voor je op een rijtje.

Britz downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Britz downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Britz. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Britz er ook in SD heel goed uit.

Britz streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Britz net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Britz hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Britz helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Britz torrent

Denk je dat je om Britz te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Britz trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Britz de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.