Broad City
%
84

Broad City

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Broad City

Moeite met waar je nou Broad City moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Broad City

Samenvatting

Broad City follows two women throughout their daily lives in New York City, making the smallest and mundane events hysterical and disturbing to watch all at the same time.

Regisseur en acteurs

 • Abbi Jacobson portait

  Abbi Jacobson

  Abbi

 • Ilana Glazer portait

  Ilana Glazer

  Ilana

 • Hannibal Buress portait

  Hannibal Buress

  Lincoln Rice

Trailers

Broad City

Wil je Broad City kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Broad City streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Broad City niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Broad City zelfs gratis bekijken.

Broad City downloaden

Wil je Broad City ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Broad City overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Broad City torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Broad City is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Broad City trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Broad City de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.