Broad City
%
84

Broad City

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Broad City

Moeite met waar je nou Broad City moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Broad City

Samenvatting

Broad City follows two women throughout their daily lives in New York City, making the smallest and mundane events hysterical and disturbing to watch all at the same time.

Regisseur en acteurs

 • Abbi Jacobson portait

  Abbi Jacobson

  Abbi

 • Ilana Glazer portait

  Ilana Glazer

  Ilana

 • Hannibal Buress portait

  Hannibal Buress

  Lincoln Rice

Trailers

Broad City

Broad City streamen

Broad City streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Broad City downloaden

Zin om Broad City te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Broad City te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Broad City torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Broad City makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Broad City trailer

Wil je er zeker van zijn dat Broad City jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.