bro'Town
%
66

bro'Town

Kijk bro'Town

Moeite met waar je nou bro'Town moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

bro'Town is a New Zealand Television animated series. The show used a comedy based format, targeted at a young adult audience. The series is set amongst New Zealand's fast growing Pacific Islander community, and focuses on a central cast of five young boys. bro'Town is heavy with popular culture references, and is based on the performance of the local four-man group The Naked Samoans. Vale, Valea, Jeff da Māori, Sione and Mack live in the suburb of Morningside, and attend the local college, St Sylvester’s, where their principal is a Fa’afafine and the P.E. teacher is the legendary ex-All Black rugby player Michael Jones.

Regisseur en acteurs

 • Oscar Kightley portait

  Oscar Kightley

  Actor

 • David Fane portait

  David Fane

  Actor

 • Shimpal Lelisi portrait

  Shimpal Lelisi

  Actor

bro'Town

Wil je bro'Town kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

bro'Town streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je bro'Town niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je bro'Town zelfs gratis bekijken.

bro'Town downloaden

Wil je bro'Town ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je bro'Town overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

bro'Town torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van bro'Town is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

bro'Town trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of bro'Town de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.