Buddha
%
86

Buddha

Kijk Buddha

Moeite met waar je nou Buddha moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Buddha is a mythological drama on Zee TV and Doordarshan,produced by B. K. Modi. The show airs from 8 September 2013 on Sunday at 11:00 am on Zee TV and Doordarshan. The programme stars Kabir Bedi in a cameo role as Asita Muni, the sage who announces the coming of Lord Gautam Buddha. The story of the serial is based on the life of Lord Buddha that shows how a prince,Siddhartha became a Buddha.

Buddha

Zin om Buddha lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Buddha te bekijken voor je op een rijtje.

Buddha downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Buddha downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Buddha. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Buddha er ook in SD heel goed uit.

Buddha streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Buddha net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Buddha hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Buddha helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Buddha torrent

Denk je dat je om Buddha te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Buddha trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Buddha de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.