Cadfael
%
82

Cadfael

Nu kijken

Kijk Cadfael

Moeite met waar je nou Cadfael moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cadfael

Samenvatting

Cadfael is the name given to the TV series of The Cadfael Chronicles adaptations produced by British television company ITV Central between 1994 and 1998. The series was broadcast on the ITV network in the UK, and starred Sir Derek Jacobi as the medieval detective.

Regisseur en acteurs

 • Derek Jacobi portait

  Derek Jacobi

  Actor

 • Michael Culver portait

  Michael Culver

  Actor

 • Terrence Hardiman portrait

  Terrence Hardiman

  Actor

 • Julian Firth portait

  Julian Firth

  Actor

 • Mark Charnock portrait

  Mark Charnock

  Actor

 • Sean Pertwee portait

  Sean Pertwee

  Actor

Cadfael

Zin om Cadfael lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cadfael te bekijken voor je op een rijtje.

Cadfael downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cadfael downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cadfael. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cadfael er ook in SD heel goed uit.

Cadfael streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cadfael net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cadfael hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cadfael helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cadfael torrent

Denk je dat je om Cadfael te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cadfael trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Cadfael de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.