Cadfael
%
82

Cadfael

Nu kijken

Kijk Cadfael

Moeite met waar je nou Cadfael moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cadfael

Samenvatting

Cadfael is the name given to the TV series of The Cadfael Chronicles adaptations produced by British television company ITV Central between 1994 and 1998. The series was broadcast on the ITV network in the UK, and starred Sir Derek Jacobi as the medieval detective.

Regisseur en acteurs

 • Derek Jacobi portait

  Derek Jacobi

  Actor

 • Michael Culver portait

  Michael Culver

  Actor

 • Terrence Hardiman portrait

  Terrence Hardiman

  Actor

 • Julian Firth portait

  Julian Firth

  Actor

 • Mark Charnock portrait

  Mark Charnock

  Actor

 • Sean Pertwee portait

  Sean Pertwee

  Actor

Cadfael

Veel gehoord over Cadfael en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Cadfael heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Cadfael streamen

Wil je Cadfael, de serie met Derek Jacobi, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Cadfael zelfs gratis kijken.

Cadfael downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Cadfael ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Cadfael er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Cadfael torrent

Op zoek naar een torrent van Cadfael? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Cadfael te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Cadfael trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Cadfael. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.