Cadfael
%
82

Cadfael

Nu kijken

Kijk Cadfael

Moeite met waar je nou Cadfael moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cadfael

Samenvatting

Cadfael is the name given to the TV series of The Cadfael Chronicles adaptations produced by British television company ITV Central between 1994 and 1998. The series was broadcast on the ITV network in the UK, and starred Sir Derek Jacobi as the medieval detective.

Regisseur en acteurs

 • Derek Jacobi portait

  Derek Jacobi

  Actor

 • Michael Culver portait

  Michael Culver

  Actor

 • Terrence Hardiman portrait

  Terrence Hardiman

  Actor

 • Julian Firth portait

  Julian Firth

  Actor

 • Mark Charnock portrait

  Mark Charnock

  Actor

 • Sean Pertwee portait

  Sean Pertwee

  Actor

Cadfael

Wil je Cadfael kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cadfael streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cadfael niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cadfael zelfs gratis bekijken.

Cadfael downloaden

Wil je Cadfael ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cadfael overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cadfael torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cadfael is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cadfael trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Cadfael de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.