Caillou
%
43

Caillou

Bekijk de trailer

Kijk Caillou

Moeite met waar je nou Caillou moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De vrolijke kleuter Caillou verkent de wereld samen met zijn vrienden en familie en leert ondertussen waardevolle levenslessen over teamwork.

Regisseur en acteurs

 • Sofie Uretsky portrait

  Sofie Uretsky

  actor

 • Graeme Jokic portrait

  Graeme Jokic

  actor

 • Ellen David portrait

  Ellen David

  actor

 • Annie Bovaird portrait

  Annie Bovaird

  actor

 • Jaclyn Linetsky portrait

  Jaclyn Linetsky

  actor

 • Bryn McAuley portrait

  Bryn McAuley

  actor

Trailers

Caillou

Veel gehoord over Caillou en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Caillou heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Caillou streamen

Wil je Caillou, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Caillou zelfs gratis kijken.

Caillou downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Caillou ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Caillou er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Caillou torrent

Op zoek naar een torrent van Caillou? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Caillou te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Caillou trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Caillou. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.