Californication
%
83

Californication

Bekijk de trailer

Kijk Californication

Moeite met waar je nou Californication moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een romanschrijver kampt met een schrijversblok en een zwak voor drugs, drank en seks terwijl hij worstelt om de relatie met zijn vriendin en dochter in stand te houden.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Tobolowsky portrait

  Stephen Tobolowsky

  actor

 • Madeline Zima portrait

  Madeline Zima

  actor

 • Pamela Adlon portrait

  Pamela Adlon

  actor

 • Evan Handler portrait

  Evan Handler

  actor

 • Madeleine Martin portrait

  Madeleine Martin

  actor

 • Natascha McElhone portrait

  Natascha McElhone

  actor

 • David Duchovny portrait

  David Duchovny

  actor

Trailers

Californication

Veel gehoord over Californication en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Californication heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Californication streamen

Wil je Californication, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Californication zelfs gratis kijken.

Californication downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Californication ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Californication er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Californication torrent

Op zoek naar een torrent van Californication? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Californication te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Californication trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Californication. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.