Californication
%
83

Californication

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Californication

Moeite met waar je nou Californication moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Californication

Samenvatting

Een romanschrijver kampt met een schrijversblok en een zwak voor drugs, drank en seks terwijl hij worstelt om de relatie met zijn vriendin en dochter in stand te houden.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Tobolowsky portrait

  Stephen Tobolowsky

  actor

 • Madeline Zima portrait

  Madeline Zima

  actor

 • Pamela Adlon portrait

  Pamela Adlon

  actor

 • Evan Handler portrait

  Evan Handler

  actor

 • Madeleine Martin portrait

  Madeleine Martin

  actor

 • Natascha McElhone portrait

  Natascha McElhone

  actor

 • David Duchovny portrait

  David Duchovny

  actor

Trailers

Californication

Benieuwd naar Californication? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Californication kunt bekijken.

Californication streamen

Wil je Californication streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Californication gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Californication downloaden

series als Californication kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Californication. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Californication. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Californication torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Californication te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Californication trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Californication je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!