Californication
%
83

Californication

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Californication

Moeite met waar je nou Californication moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Californication

Samenvatting

Een romanschrijver kampt met een schrijversblok en een zwak voor drugs, drank en seks terwijl hij worstelt om de relatie met zijn vriendin en dochter in stand te houden.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Tobolowsky portrait

  Stephen Tobolowsky

  actor

 • Madeline Zima portrait

  Madeline Zima

  actor

 • Pamela Adlon portrait

  Pamela Adlon

  actor

 • Evan Handler portrait

  Evan Handler

  actor

 • Madeleine Martin portrait

  Madeleine Martin

  actor

 • Natascha McElhone portrait

  Natascha McElhone

  actor

 • David Duchovny portrait

  David Duchovny

  actor

Trailers

Californication

Zin om Californication lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Californication te bekijken voor je op een rijtje.

Californication downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Californication downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Californication. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Californication er ook in SD heel goed uit.

Californication streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Californication net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Californication hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Californication helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Californication torrent

Denk je dat je om Californication te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Californication trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Californication de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.