Campion
%
77

Campion

Kijk Campion

Moeite met waar je nou Campion moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Campion is a television show made by the BBC, adapting the Albert Campion mystery novels written by Margery Allingham. Two series were made, in 1989 and 1990, starring Peter Davison as Campion, Brian Glover as his manservant Magersfontein Lugg and Andrew Burt as his policeman friend Stanislaus Oates. A total of eight novels were adapted, four in each series, each of which was originally broadcast as two separate hour-long episodes. Peter Davison sang the title music for the first series himself; in the second series, it was replaced with an instrumental version.

Campion

Wil je Campion kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Campion streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Campion niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Campion zelfs gratis bekijken.

Campion downloaden

Wil je Campion ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Campion overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Campion torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Campion is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Campion trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Campion de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.