Cannon
%
67

Cannon

Kijk Cannon

Moeite met waar je nou Cannon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Cannon is a CBS detective television series produced by Quinn Martin which aired from March 26, 1971 to March 3, 1976. The primary protagonist is the title character, private detective Frank Cannon, played by William Conrad. He also appeared on two episodes of Barnaby Jones. Cannon is the first Quinn Martin-produced series to be aired on a network other than ABC. A "revival" television film, The Return of Frank Cannon, was aired on November 1, 1980. In total, there were 124 episodes.

Cannon

Wil je Cannon kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cannon streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cannon niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cannon zelfs gratis bekijken.

Cannon downloaden

Wil je Cannon ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cannon overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cannon torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cannon is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cannon trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Cannon de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.