Cannon
%
67

Cannon

Kijk Cannon

Moeite met waar je nou Cannon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Cannon is a CBS detective television series produced by Quinn Martin which aired from March 26, 1971 to March 3, 1976. The primary protagonist is the title character, private detective Frank Cannon, played by William Conrad. He also appeared on two episodes of Barnaby Jones. Cannon is the first Quinn Martin-produced series to be aired on a network other than ABC. A "revival" television film, The Return of Frank Cannon, was aired on November 1, 1980. In total, there were 124 episodes.

Cannon

Wil je Cannon kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cannon op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cannon met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cannon downloaden

Het downloaden van Cannon is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cannon ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cannon streamen

Het streamen van Cannon heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cannon online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cannon kijkt. Ideaal!

Cannon torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cannon. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cannon trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cannon voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.