Capital Scandal
%
78

Capital Scandal

Kijk Capital Scandal

Moeite met waar je nou Capital Scandal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Capital Scandal is a 2007 South Korean television series starring Kang Ji-hwan, Han Ji-min, Ryu Jin and Han Go-eun. It aired on KBS2 from June 6 to August 2, 2007 on Wednesdays and Thursdays at 21:55 for 16 episodes. Based on Lee Sun-mi's novel Love Story in the Capital, the story juxtaposes the heroic anti-Japanese movement with young romance by depicting the capital Seoul of the 1930s during colonial rule, called "Gyeongseong". It was a time when the nation's independence fighters fought against pro-Japanese traitors, while traditional Joseon-era Confucian values clashed and coexisted with a more modern way of life. The series portrays one of the darkest periods of Korean history with a mixture of tragedy, comedy and romance.

Capital Scandal

Wil je Capital Scandal kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Capital Scandal op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Capital Scandal met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Capital Scandal downloaden

Het downloaden van Capital Scandal is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Capital Scandal ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Capital Scandal streamen

Het streamen van Capital Scandal heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Capital Scandal online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Capital Scandal kijkt. Ideaal!

Capital Scandal torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Capital Scandal. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Capital Scandal trailer

Bekijk eerst even de trailer van Capital Scandal voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.