Capricho

Capricho

Kijk Capricho

Moeite met waar je nou Capricho moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Story about a woman that is unhappily married and with two daughters. She constantly reprimands Cristina and baby Raquel. What the people around her don't know is that Raquel is not her husband's daughter as everyone believes. Raquel is Eugenia and León's daughter. She has always loved him, not her husband. That is the reason she's always angry at Cristina.

Regisseur en acteurs

 • Victoria Ruffo portait

  Victoria Ruffo

  Cristina Aranda Montaño

 • Humberto Zurita portait

  Humberto Zurita

  Daniel Franco

 • Diana Bracho portait

  Diana Bracho

  Eugenia Montaño de Aranda

 • Patricia Pereyra portrait

  Patricia Pereyra

  Raquel Aranda Montaño

 • María Teresa Rivas portrait

  María Teresa Rivas

  Doña Isabel vda. de Montaño

Capricho

Benieuwd naar Capricho? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Capricho kunt bekijken.

Capricho streamen

Wil je Capricho streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Capricho gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Capricho downloaden

series als Capricho kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Capricho. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Capricho. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Capricho torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Capricho te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Capricho trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Capricho je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!