Capricho

Capricho

Kijk Capricho

Moeite met waar je nou Capricho moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Story about a woman that is unhappily married and with two daughters. She constantly reprimands Cristina and baby Raquel. What the people around her don't know is that Raquel is not her husband's daughter as everyone believes. Raquel is Eugenia and León's daughter. She has always loved him, not her husband. That is the reason she's always angry at Cristina.

Regisseur en acteurs

 • Victoria Ruffo portait

  Victoria Ruffo

  Cristina Aranda Montaño

 • Humberto Zurita portait

  Humberto Zurita

  Daniel Franco

 • Diana Bracho portait

  Diana Bracho

  Eugenia Montaño de Aranda

 • Patricia Pereyra portrait

  Patricia Pereyra

  Raquel Aranda Montaño

 • María Teresa Rivas portrait

  María Teresa Rivas

  Doña Isabel vda. de Montaño

Capricho

Zin om Capricho lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Capricho te bekijken voor je op een rijtje.

Capricho downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Capricho downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Capricho. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Capricho er ook in SD heel goed uit.

Capricho streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Capricho net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Capricho hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Capricho helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Capricho torrent

Denk je dat je om Capricho te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Capricho trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Capricho de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.