Captain Butler
%
62

Captain Butler

Kijk Captain Butler

Moeite met waar je nou Captain Butler moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Captain Butler was a British sitcom starring Craig Charles as Butler, the captain of a motley crew of pirates which included Roger Griffiths, Shaun Curry, Lewis Rae and Sanjeev Bhaskar. Created by John Smith and Rob Sprackling, the series only ran for six episodes on Channel 4 during 1997. Its theme tune was The Sex Pistols version of "Friggin' In The Riggin'".

Captain Butler

Op zoek naar Captain Butler? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Captain Butler streamen

Het streamen van series als Captain Butler heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Captain Butler waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Captain Butler dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Captain Butler downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Captain Butler te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Captain Butler torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Captain Butler trailer

Weet je nog niet zeker of Captain Butler jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.