Captain Butler
%
62

Captain Butler

Kijk Captain Butler

Moeite met waar je nou Captain Butler moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Captain Butler was a British sitcom starring Craig Charles as Butler, the captain of a motley crew of pirates which included Roger Griffiths, Shaun Curry, Lewis Rae and Sanjeev Bhaskar. Created by John Smith and Rob Sprackling, the series only ran for six episodes on Channel 4 during 1997. Its theme tune was The Sex Pistols version of "Friggin' In The Riggin'".

Captain Butler

Veel gehoord over Captain Butler en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Captain Butler heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Captain Butler streamen

Wil je Captain Butler, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Captain Butler zelfs gratis kijken.

Captain Butler downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Captain Butler ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Captain Butler er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Captain Butler torrent

Op zoek naar een torrent van Captain Butler? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Captain Butler te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Captain Butler trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Captain Butler. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.