Captain Star
%
80

Captain Star

Kijk Captain Star

Moeite met waar je nou Captain Star moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Captain Star was an animated television series starring Richard E. Grant as Captain Jim Star, based on a comic by Steven Appleby: Rockets Passing Overhead. Only thirteen episodes of thirty-minutes each were produced and aired. The series ran on the British ITV and Canadian TELETOON networks from 1997 to 1998. The show was also later repeated on Nickelodeon UK.

Regisseur en acteurs

 • Adrian Edmondson portait

  Adrian Edmondson

  Actor

 • Richard E. Grant portait

  Richard E. Grant

  Actor

 • Gary Martin portrait

  Gary Martin

  Actor

 • Kerry Shale portait

  Kerry Shale

  Actor

Captain Star

Wil je Captain Star kijken? De serie van Adrian Edmondson uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Captain Star op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Captain Star met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Captain Star downloaden

Het downloaden van Captain Star is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Captain Star ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Captain Star streamen

Het streamen van Captain Star heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Captain Star online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Captain Star kijkt. Ideaal!

Captain Star torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Captain Star. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Captain Star trailer

Bekijk eerst even de trailer van Captain Star voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.