Carrott's Lib
%
81

Carrott's Lib

Kijk Carrott's Lib

Moeite met waar je nou Carrott's Lib moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Carrott's Lib is a British satirical comedy series broadcast between 9 October 1982 and 30 December 1983. It starred Jasper Carrott and a cast of many comedians. The show was not just a satirical comedy, it was also a sketch show with many comedians of the future, most famously Chris Barrie & Jan Ravens. Unlike most comedy series it was broadcast live, albeit with some pre-recorded elements.

Carrott's Lib

Veel gehoord over Carrott's Lib en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Carrott's Lib heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Carrott's Lib streamen

Wil je Carrott's Lib, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Carrott's Lib zelfs gratis kijken.

Carrott's Lib downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Carrott's Lib ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Carrott's Lib er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Carrott's Lib torrent

Op zoek naar een torrent van Carrott's Lib? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Carrott's Lib te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Carrott's Lib trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Carrott's Lib. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.