Carrott's Lib
%
81

Carrott's Lib

Kijk Carrott's Lib

Moeite met waar je nou Carrott's Lib moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Carrott's Lib is a British satirical comedy series broadcast between 9 October 1982 and 30 December 1983. It starred Jasper Carrott and a cast of many comedians. The show was not just a satirical comedy, it was also a sketch show with many comedians of the future, most famously Chris Barrie & Jan Ravens. Unlike most comedy series it was broadcast live, albeit with some pre-recorded elements.

Carrott's Lib

Zin om Carrott's Lib lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Carrott's Lib te bekijken voor je op een rijtje.

Carrott's Lib downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Carrott's Lib downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Carrott's Lib. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Carrott's Lib er ook in SD heel goed uit.

Carrott's Lib streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Carrott's Lib net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Carrott's Lib hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Carrott's Lib helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Carrott's Lib torrent

Denk je dat je om Carrott's Lib te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Carrott's Lib trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Carrott's Lib de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.