Casanova
%
81

Casanova

Kijk Casanova

Moeite met waar je nou Casanova moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Casanova is a British television drama serial, written by television playwright Dennis Potter. Directed by Mark Cullingham and John Glenister, the serial was made by the BBC and screened on the BBC2 network in November and December 1971. It is loosely based on Italian adventurer Giacomo Casanova's Histoire de ma vie. It was Dennis Potter's first television serial, having previously written single plays for the BBC's The Wednesday Play and Play for Today series. Frank Finlay starred in the title role and was nominated for the best actor award at the 1972 BAFTA ceremony.

Casanova

Casanova streamen

Casanova streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Casanova downloaden

Zin om Casanova te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Casanova te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Casanova torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Casanova makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Casanova trailer

Wil je er zeker van zijn dat Casanova jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.