Casper and the Angels
%
64

Casper and the Angels

Kijk Casper and the Angels

Moeite met waar je nou Casper and the Angels moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Casper and the Angels is a 30-minute Saturday morning animated series produced by Hanna-Barbera Productions and aired for one season on NBC. Casper the Friendly Ghost was a guardian angel for two female motorcycle space cops named Minnie and Maxie in the year 2179. They were joined by a rambunctious ghost named Hairy Scary, who would scare villains and troublemakers, but unlike most other ghosts, was accepting of the fact that Casper was a gentle ghost who did not like to scare people. The show was apparently Hanna-Barbera's second attempt to cash in on the popularity of Charlie's Angels, the first being Captain Caveman and the Teen Angels. Twenty-six 15-minute segments shown as thirteen 30-minute episodes were produced, as well as two 1979 television specials: Casper's Halloween Special and Casper's First Christmas.The show was shown on Cartoon Network and Boomerang for a few years.

Casper and the Angels

Zin om Casper and the Angels lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Casper and the Angels te bekijken voor je op een rijtje.

Casper and the Angels downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Casper and the Angels downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Casper and the Angels. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Casper and the Angels er ook in SD heel goed uit.

Casper and the Angels streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Casper and the Angels net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Casper and the Angels hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Casper and the Angels helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Casper and the Angels torrent

Denk je dat je om Casper and the Angels te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Casper and the Angels trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Casper and the Angels de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.