Castle
%
82

Castle

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Castle

Moeite met waar je nou Castle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Castle

Samenvatting

De verhalen van detectiveschrijver Richard Castle komen tot leven wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst. Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen.

Regisseur en acteurs

 • Nathan Fillion portait

  Nathan Fillion

  Richard Castle

 • Stana Katic portait

  Stana Katic

  Kate Beckett

 • Susan Sullivan portait

  Susan Sullivan

  Martha Rodgers

 • Seamus Dever portait

  Seamus Dever

  Kevin Ryan

 • Jon Huertas portait

  Jon Huertas

  Javier Esposito

 • Molly C. Quinn portait

  Molly C. Quinn

  Alexis Castle

 • Tamala Jones portait

  Tamala Jones

  Lanie Parish

 • Toks Olagundoye portait

  Toks Olagundoye

  Hayley Shipton

Trailers

Castle

Zin om Castle lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Castle te bekijken voor je op een rijtje.

Castle downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Castle downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Castle. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Castle er ook in SD heel goed uit.

Castle streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Castle net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Castle hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Castle helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Castle torrent

Denk je dat je om Castle te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Castle trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Castle de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.