Castle
%
82

Castle

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Castle

Moeite met waar je nou Castle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Castle

Samenvatting

De verhalen van detectiveschrijver Richard Castle komen tot leven wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst. Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen.

Regisseur en acteurs

 • Nathan Fillion portait

  Nathan Fillion

  Richard Castle

 • Stana Katic portait

  Stana Katic

  Kate Beckett

 • Susan Sullivan portait

  Susan Sullivan

  Martha Rodgers

 • Seamus Dever portait

  Seamus Dever

  Kevin Ryan

 • Jon Huertas portait

  Jon Huertas

  Javier Esposito

 • Molly C. Quinn portait

  Molly C. Quinn

  Alexis Castle

 • Tamala Jones portait

  Tamala Jones

  Lanie Parish

 • Toks Olagundoye portait

  Toks Olagundoye

  Hayley Shipton

Trailers

Castle

Wil je Castle kijken? De serie van Nathan Fillion uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Castle op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Castle met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Castle downloaden

Het downloaden van Castle is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Castle ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Castle streamen

Het streamen van Castle heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Castle online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Castle kijkt. Ideaal!

Castle torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Castle. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Castle trailer

Bekijk eerst even de trailer van Castle voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.