Castle
%
82

Castle

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Castle

Moeite met waar je nou Castle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Castle

Samenvatting

De verhalen van detectiveschrijver Richard Castle komen tot leven wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst. Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen.

Regisseur en acteurs

 • Nathan Fillion portait

  Nathan Fillion

  Richard Castle

 • Stana Katic portait

  Stana Katic

  Kate Beckett

 • Susan Sullivan portait

  Susan Sullivan

  Martha Rodgers

 • Seamus Dever portait

  Seamus Dever

  Kevin Ryan

 • Jon Huertas portait

  Jon Huertas

  Javier Esposito

 • Molly C. Quinn portait

  Molly C. Quinn

  Alexis Castle

 • Tamala Jones portait

  Tamala Jones

  Lanie Parish

 • Toks Olagundoye portait

  Toks Olagundoye

  Hayley Shipton

Trailers

Castle

Benieuwd naar Castle? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Castle kunt bekijken.

Castle streamen

Wil je Castle streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Castle gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Castle downloaden

series als Castle kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Castle. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Castle. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Castle torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Castle te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Castle trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Castle je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!