Category 7: The End of the World
%
48

Category 7: The End of the World

Nu kijken

Kijk Category 7: The End of the World

Moeite met waar je nou Category 7: The End of the World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Category 7: The End of the World

Samenvatting

: De wereld krijgt te maken met onvoorstelbare krachtige stormen. De Eiffeltoren wordt omver geblazen, Mount Rushmore bezwijkt onder de orkaankracht en de piramiden van Egypte vallen ten prooi aan kolkende windhozen die als zwarte slangen over de woestijn kronkelen. Op twee continenten ontstaan nieuwe corridors waar tornado's vrij spel hebben. Wanneer het Museum of Natural History in New York wordt geteisterd door een bizarre kikkerplaag, zoeken religieuze fanaten en wetenschappers om het hardst naar een verklaring. Jarenlang hebben wetenschappers theorieën ontwikkeld en gewaarschuwd voor het broeikas-effect. Nu is er uiteindelijk iemand bereid om naar hen te luisteren: Judith Carr, het nieuwe hoofd van de nationale rampbestrijding. Zij slaat groot alarm, want deze superstorm is nog maar het begin van de rampspoed die de aarde te wachten staat.

Category 7: The End of the World

Category 7: The End of the World streamen

Category 7: The End of the World streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Category 7: The End of the World downloaden

Zin om Category 7: The End of the World te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Category 7: The End of the World te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Category 7: The End of the World torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Category 7: The End of the World makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Category 7: The End of the World trailer

Wil je er zeker van zijn dat Category 7: The End of the World jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.