Category 8
%
44

Category 8

Kijk Category 8

Moeite met waar je nou Category 8 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wanneer een experiment van de regering misgaat en een reusachtige vuurbal op de aarde wordt afgestuurd, kan alleen een rebelse wetenschapper de planeet redden.

Regisseur en acteurs

 • Matthew Modine portait

  Matthew Modine

  Dr. Michael Ranger

 • Maxim Roy portait

  Maxim Roy

  Dr. Jane Whitlow

 • Ted Whittall portait

  Ted Whittall

  Secretary Brian Lee

 • Trevor Hayes portait

  Trevor Hayes

  Jack Hillcroft

 • Kate Drummond portait

  Kate Drummond

  Beverly Hillcroft

 • Kalinka Petrie portait

  Kalinka Petrie

  Karen Ranger

 • Spiro Malandrakis portait

  Spiro Malandrakis

  Officer Tim Davis

 • Alain Goulem portait

  Alain Goulem

  President Duncan

 • Susan Hogan portait

  Susan Hogan

  Vice-President Alice Crane

 • Francis X. McCarthy portait

  Francis X. McCarthy

  William Danville

Category 8

Benieuwd naar Category 8? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Category 8 kunt bekijken.

Category 8 streamen

Wil je Category 8 streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Category 8 gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Category 8 downloaden

series als Category 8 kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Category 8. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Category 8. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Category 8 torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Category 8 te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Category 8 trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Category 8 je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!