Catscratch
%
71

Catscratch

Kijk Catscratch

Moeite met waar je nou Catscratch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Catscratch is an American animated television series created by Doug TenNapel. It was aired on both Nickelodeon and Nicktoons in 2005. It was also shown on Nickelodeon UK / Ireland in 2006. It is a lighthearted adaptation of TenNapel's graphic novel, Gear, which is also the name of the cats' monster truck. The series features music composed by longtime TenNapel collaborator, Terry Scott Taylor. Catscratch's first DVD appearance was on Nick Picks Vol. 3, which came out February 7, 2006.

Catscratch

Benieuwd naar Catscratch? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Catscratch kunt bekijken.

Catscratch streamen

Wil je Catscratch streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Catscratch gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Catscratch downloaden

series als Catscratch kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Catscratch. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Catscratch. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Catscratch torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Catscratch te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Catscratch trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Catscratch je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!