Chances
%
58

Chances

Kijk Chances

Moeite met waar je nou Chances moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Chances was an Australian evening soap opera, produced from 1991 to 1992. It told the story of the average middle-class Taylor family whose lives are transformed by winning $3 million in the lottery. The series was broadcast by the Nine Network, initially as two one-hour episodes each week. Principal cast members included John Sheerin and Brenda Addie as Dan and Barbara Taylor, Jeremy Sims as their mischievous son Alex, Deborah Kennedy as Dan's sister Connie Reynolds, Tim Robertson as Dan's brother Jack, Anne Grigg as his wife Sarah, and Michael Caton as neighbourhood friend Bill Anderson. Originally, creator Lynn Bayonas pitched the show as a family-oriented drama; however to help ensure the program's success, Channel Nine asked for nude scenes and risqué elements to also be included in the series. Initial publicity for the show focused on the sex angle, and it was for this that Chances was chiefly known.

Chances

Wil je Chances kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Chances op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Chances met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Chances downloaden

Het downloaden van Chances is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Chances ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Chances streamen

Het streamen van Chances heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Chances online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Chances kijkt. Ideaal!

Chances torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Chances. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Chances trailer

Bekijk eerst even de trailer van Chances voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.