Charmed
%
71

Charmed

Nu kijken

Kijk Charmed

Moeite met waar je nou Charmed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charmed

Samenvatting

Charmed is een serie over de drie zussen Piper, Phoebe en Prue. Nadat het drietal de zogenaamde 'Book of Shadows' ontdekt komen ze achter een groot geheim: ze zijn heksen. De vrouwen gebruiken hun magische krachten in gevechten tegen allerlei kwaadaardige demonen en magische wezens. Charmed was voor het eerst op televisie in 1998, in totaal zijn er 8 seizoenen gemaakt. De eerste 3 seizoenen worden de zusjes gespeeld door Shannen Doherty, Holly Marie Combs en Alyssa Milano. Echter Shannen verlaat na het derde seizoen de serie. Dit gemis wordt opgelost door actrice Rose McGowan, zij speelt het halfzusje Paige Matthews en zo wordt de `Power of Three` weer hersteld. In Nederland werden de bovennatuurlijke avonturen van de zussen uitgezonden op Net 5. Charmed heeft de eer de langstlopende serie te zijn met alleen vrouwen in de hoofdrol.

Regisseur en acteurs

 • Holly Marie Combs portait

  Holly Marie Combs

  Piper Halliwell

 • Alyssa Milano portait

  Alyssa Milano

  Phoebe Halliwell

 • Rose McGowan portait

  Rose McGowan

  Paige Matthews

 • Brian Krause portait

  Brian Krause

  Leo Wyatt

 • Kaley Cuoco portait

  Kaley Cuoco

  Billie Jenkins

Charmed

Veel gehoord over Charmed en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Charmed heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Charmed streamen

Wil je Charmed, de serie met Holly Marie Combs, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Charmed zelfs gratis kijken.

Charmed downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Charmed ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Charmed er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Charmed torrent

Op zoek naar een torrent van Charmed? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Charmed te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Charmed trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Charmed. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.