Charmed
%
71

Charmed

Nu kijken

Kijk Charmed

Moeite met waar je nou Charmed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charmed

Samenvatting

Charmed is een serie over de drie zussen Piper, Phoebe en Prue. Nadat het drietal de zogenaamde 'Book of Shadows' ontdekt komen ze achter een groot geheim: ze zijn heksen. De vrouwen gebruiken hun magische krachten in gevechten tegen allerlei kwaadaardige demonen en magische wezens. Charmed was voor het eerst op televisie in 1998, in totaal zijn er 8 seizoenen gemaakt. De eerste 3 seizoenen worden de zusjes gespeeld door Shannen Doherty, Holly Marie Combs en Alyssa Milano. Echter Shannen verlaat na het derde seizoen de serie. Dit gemis wordt opgelost door actrice Rose McGowan, zij speelt het halfzusje Paige Matthews en zo wordt de `Power of Three` weer hersteld. In Nederland werden de bovennatuurlijke avonturen van de zussen uitgezonden op Net 5. Charmed heeft de eer de langstlopende serie te zijn met alleen vrouwen in de hoofdrol.

Regisseur en acteurs

 • Holly Marie Combs portait

  Holly Marie Combs

  Piper Halliwell

 • Alyssa Milano portait

  Alyssa Milano

  Phoebe Halliwell

 • Rose McGowan portait

  Rose McGowan

  Paige Matthews

 • Brian Krause portait

  Brian Krause

  Leo Wyatt

 • Kaley Cuoco portait

  Kaley Cuoco

  Billie Jenkins

Charmed

Benieuwd naar Charmed? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Charmed kunt bekijken.

Charmed streamen

Wil je Charmed streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Charmed gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Charmed downloaden

series als Charmed kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Charmed. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Charmed. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Charmed torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Charmed te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Charmed trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Charmed je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!