Charmed
%
71

Charmed

Nu kijken

Kijk Charmed

Moeite met waar je nou Charmed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charmed

Samenvatting

Charmed is een serie over de drie zussen Piper, Phoebe en Prue. Nadat het drietal de zogenaamde 'Book of Shadows' ontdekt komen ze achter een groot geheim: ze zijn heksen. De vrouwen gebruiken hun magische krachten in gevechten tegen allerlei kwaadaardige demonen en magische wezens. Charmed was voor het eerst op televisie in 1998, in totaal zijn er 8 seizoenen gemaakt. De eerste 3 seizoenen worden de zusjes gespeeld door Shannen Doherty, Holly Marie Combs en Alyssa Milano. Echter Shannen verlaat na het derde seizoen de serie. Dit gemis wordt opgelost door actrice Rose McGowan, zij speelt het halfzusje Paige Matthews en zo wordt de `Power of Three` weer hersteld. In Nederland werden de bovennatuurlijke avonturen van de zussen uitgezonden op Net 5. Charmed heeft de eer de langstlopende serie te zijn met alleen vrouwen in de hoofdrol.

Regisseur en acteurs

 • Holly Marie Combs portait

  Holly Marie Combs

  Piper Halliwell

 • Alyssa Milano portait

  Alyssa Milano

  Phoebe Halliwell

 • Rose McGowan portait

  Rose McGowan

  Paige Matthews

 • Brian Krause portait

  Brian Krause

  Leo Wyatt

 • Kaley Cuoco portait

  Kaley Cuoco

  Billie Jenkins

Charmed

Charmed streamen

Charmed streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Charmed downloaden

Zin om Charmed te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Charmed te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Charmed torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Charmed makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Charmed trailer

Wil je er zeker van zijn dat Charmed jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.