Charmed
%
71

Charmed

Nu kijken

Kijk Charmed

Moeite met waar je nou Charmed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Charmed

Samenvatting

Charmed is een serie over de drie zussen Piper, Phoebe en Prue. Nadat het drietal de zogenaamde 'Book of Shadows' ontdekt komen ze achter een groot geheim: ze zijn heksen. De vrouwen gebruiken hun magische krachten in gevechten tegen allerlei kwaadaardige demonen en magische wezens. Charmed was voor het eerst op televisie in 1998, in totaal zijn er 8 seizoenen gemaakt. De eerste 3 seizoenen worden de zusjes gespeeld door Shannen Doherty, Holly Marie Combs en Alyssa Milano. Echter Shannen verlaat na het derde seizoen de serie. Dit gemis wordt opgelost door actrice Rose McGowan, zij speelt het halfzusje Paige Matthews en zo wordt de `Power of Three` weer hersteld. In Nederland werden de bovennatuurlijke avonturen van de zussen uitgezonden op Net 5. Charmed heeft de eer de langstlopende serie te zijn met alleen vrouwen in de hoofdrol.

Regisseur en acteurs

 • Holly Marie Combs portait

  Holly Marie Combs

  Piper Halliwell

 • Alyssa Milano portait

  Alyssa Milano

  Phoebe Halliwell

 • Rose McGowan portait

  Rose McGowan

  Paige Matthews

 • Brian Krause portait

  Brian Krause

  Leo Wyatt

 • Kaley Cuoco portait

  Kaley Cuoco

  Billie Jenkins

Charmed

Zin om Charmed lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Charmed te bekijken voor je op een rijtje.

Charmed downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Charmed downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Charmed. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Charmed er ook in SD heel goed uit.

Charmed streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Charmed net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Charmed hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Charmed helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Charmed torrent

Denk je dat je om Charmed te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Charmed trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Charmed de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.