Chase
%
71

Chase

Kijk Chase

Moeite met waar je nou Chase moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Chase is an American television series that aired on the NBC network from September 11, 1973 to August 28, 1974. The show was a production of Jack Webb's Mark VII Limited for Universal Television and marked the first show created by Stephen J. Cannell, who later became known for creating and/or producing his own programs, including NBC's The A-Team.

Regisseur en acteurs

 • Mitchell Ryan portait

  Mitchell Ryan

  Capt. Chase Reddick

 • Wayne Maunder portrait

  Wayne Maunder

  Sgt. Sam MacCray

 • Gary Crosby portait

  Gary Crosby

  Officer Ed Rice

Chase

Wil je Chase kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Chase streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Chase niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Chase zelfs gratis bekijken.

Chase downloaden

Wil je Chase ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Chase overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Chase torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Chase is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Chase trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Chase de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.