Cheers
%
78

Cheers

Bekijk de trailer

Kijk Cheers

Moeite met waar je nou Cheers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Over de eigenaar en gasten van een bar in Boston.

Regisseur en acteurs

 • Ted Danson portait

  Ted Danson

  Sam Malone

 • Kirstie Alley portait

  Kirstie Alley

  Rebecca Howe

 • Rhea Perlman portait

  Rhea Perlman

  Carla Tortelli

 • John Ratzenberger portait

  John Ratzenberger

  Cliff Clavin

 • George Wendt portait

  George Wendt

  Norm Peterson

 • Kelsey Grammer portait

  Kelsey Grammer

  Frasier Crane

 • Woody Harrelson portait

  Woody Harrelson

  Woody Boyd

 • Bebe Neuwirth portait

  Bebe Neuwirth

  Lilith Sternin

 • Paul Willson portait

  Paul Willson

  Paul Krapence

Trailers

Cheers

Wil je Cheers kijken? De serie van Ted Danson uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cheers op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cheers met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cheers downloaden

Het downloaden van Cheers is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cheers ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cheers streamen

Het streamen van Cheers heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cheers online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cheers kijkt. Ideaal!

Cheers torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cheers. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cheers trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cheers voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.