Cheers
%
78

Cheers

Bekijk de trailer

Kijk Cheers

Moeite met waar je nou Cheers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Over de eigenaar en gasten van een bar in Boston.

Regisseur en acteurs

 • Ted Danson portait

  Ted Danson

  Sam Malone

 • Kirstie Alley portait

  Kirstie Alley

  Rebecca Howe

 • Rhea Perlman portait

  Rhea Perlman

  Carla Tortelli

 • John Ratzenberger portait

  John Ratzenberger

  Cliff Clavin

 • George Wendt portait

  George Wendt

  Norm Peterson

 • Kelsey Grammer portait

  Kelsey Grammer

  Frasier Crane

 • Woody Harrelson portait

  Woody Harrelson

  Woody Boyd

 • Bebe Neuwirth portait

  Bebe Neuwirth

  Lilith Sternin

 • Paul Willson portait

  Paul Willson

  Paul Krapence

Trailers

Cheers

Op zoek naar Cheers? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Cheers streamen

Het streamen van series als Cheers heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Cheers waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Cheers dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Cheers downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Cheers te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Cheers torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Cheers trailer

Weet je nog niet zeker of Cheers jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.