Chef's Table
%
87

Chef's Table

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chef's Table

Moeite met waar je nou Chef's Table moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chef's Table

Samenvatting

Geniet van de keukenavonturen van zes internationale culinaire sterren in deze Netflix Original-documentairereeks.

Regisseur en acteurs

 • Magnus Nilsson portrait

  Magnus Nilsson

  actor

 • Ben Shewry portrait

  Ben Shewry

  actor

 • Niki Nakayama portrait

  Niki Nakayama

  actor

 • Francis Mallmann portrait

  Francis Mallmann

  actor

 • Dan Barber portrait

  Dan Barber

  actor

 • Massimo Bottura portrait

  Massimo Bottura

  actor

Trailers

Chef's Table

Zin om Chef's Table lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Chef's Table te bekijken voor je op een rijtje.

Chef's Table downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Chef's Table downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Chef's Table. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Chef's Table er ook in SD heel goed uit.

Chef's Table streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Chef's Table net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Chef's Table hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Chef's Table helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Chef's Table torrent

Denk je dat je om Chef's Table te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Chef's Table trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Chef's Table de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.