Chef's Table
%
87

Chef's Table

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chef's Table

Moeite met waar je nou Chef's Table moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chef's Table

Samenvatting

Geniet van de keukenavonturen van zes internationale culinaire sterren in deze Netflix Original-documentairereeks.

Regisseur en acteurs

 • Magnus Nilsson portrait

  Magnus Nilsson

  actor

 • Ben Shewry portrait

  Ben Shewry

  actor

 • Niki Nakayama portrait

  Niki Nakayama

  actor

 • Francis Mallmann portrait

  Francis Mallmann

  actor

 • Dan Barber portrait

  Dan Barber

  actor

 • Massimo Bottura portrait

  Massimo Bottura

  actor

Trailers

Chef's Table

Veel gehoord over Chef's Table en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Chef's Table heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Chef's Table streamen

Wil je Chef's Table, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Chef's Table zelfs gratis kijken.

Chef's Table downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Chef's Table ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Chef's Table er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Chef's Table torrent

Op zoek naar een torrent van Chef's Table? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Chef's Table te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Chef's Table trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Chef's Table. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.