Chewing Gum
%
72

Chewing Gum

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chewing Gum

Moeite met waar je nou Chewing Gum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chewing Gum

Samenvatting

Tracey is heel religieus opgevoed in een flat in de Londense wijk Tower Hamlets. Maar ze is klaar om uit te breken en het eerste wat ze wil is ontmaagd worden.

Regisseur en acteurs

 • Olisa Odele portrait

  Olisa Odele

  actor

 • Maggie Steed portrait

  Maggie Steed

  actor

 • Abby Rakic-Platt portrait

  Abby Rakic-Platt

  actor

 • Sarah Hoare portrait

  Sarah Hoare

  actor

 • Shola Adewusi portrait

  Shola Adewusi

  actor

 • Susan Wokoma portrait

  Susan Wokoma

  actor

 • Kadiff Kirwan portrait

  Kadiff Kirwan

  actor

 • Danielle Walters portrait

  Danielle Walters

  actor

 • Robert Lonsdale portrait

  Robert Lonsdale

  actor

 • John Macmillan portrait

  John Macmillan

  actor

 • Michaela Coel portrait

  Michaela Coel

  actor

Trailers

Chewing Gum

Op zoek naar Chewing Gum? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Chewing Gum streamen

Het streamen van series als Chewing Gum heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Chewing Gum waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Chewing Gum dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Chewing Gum downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Chewing Gum te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Chewing Gum torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Chewing Gum trailer

Weet je nog niet zeker of Chewing Gum jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.