Chiefs
%
82

Chiefs

Kijk Chiefs

Moeite met waar je nou Chiefs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Chiefs is a television miniseries based upon the novel of the same name by Stuart Woods. It was broadcast on CBS over three nights in November 1983. It was directed by Jerry London, and stars Charlton Heston, Keith Carradine, Stephen Collins, Danny Glover, Wayne Rogers, and Billy Dee Williams. It received three Emmy Award nominations and one Eddie Award nomination.

Chiefs

Chiefs streamen

Chiefs streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Chiefs downloaden

Zin om Chiefs te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Chiefs te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Chiefs torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Chiefs makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Chiefs trailer

Wil je er zeker van zijn dat Chiefs jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.