CHiPs
%
64

CHiPs

Bekijk de trailer

Kijk CHiPs

Moeite met waar je nou CHiPs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

CHiPs is an American television drama series produced by MGM Studios that originally aired on NBC from September 15, 1977, to July 17, 1983. CHiPs followed the lives of two motorcycle police officers of the California Highway Patrol. The series ran for 139 episodes over six seasons.

Regisseur en acteurs

 • Larry Wilcox portait

  Larry Wilcox

  Officer Jon Baker

 • Erik Estrada portait

  Erik Estrada

  Officer Frank Poncherello

 • Robert Pine portait

  Robert Pine

  Sgt. Joseph Getraer

 • Paul Linke portait

  Paul Linke

  Officer Arthur Grossman

 • Michael Dorn portait

  Michael Dorn

  Officer Jebediah Turner

 • Bruce Penhall portait

  Bruce Penhall

  Officer Bruce Nelson

Trailers

CHiPs

Benieuwd naar CHiPs? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als CHiPs kunt bekijken.

CHiPs streamen

Wil je CHiPs streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je CHiPs gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

CHiPs downloaden

series als CHiPs kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar CHiPs. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van CHiPs. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

CHiPs torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om CHiPs te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

CHiPs trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of CHiPs je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!