Chuck
%
82

Chuck

Nu kijken

Kijk Chuck

Moeite met waar je nou Chuck moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chuck

Samenvatting

Chuck is an American action-comedy/spy-drama television series created by Josh Schwartz and Chris Fedak. The series is about an "average computer-whiz-next-door" named Chuck, played by Zachary Levi, who receives an encoded e-mail from an old college friend now working for the Central Intelligence Agency; the message embeds the only remaining copy of a software program containing the United States' greatest spy secrets into Chuck's brain.

Regisseur en acteurs

 • Zachary Levi portait

  Zachary Levi

  Chuck Bartowski

 • Yvonne Strahovski portait

  Yvonne Strahovski

  Sarah Walker

 • Joshua Gomez portait

  Joshua Gomez

  Morgan Grimes

 • Vik Sahay portait

  Vik Sahay

  Lester Patel

 • Scott Krinsky portait

  Scott Krinsky

  Jeff Barnes

 • Sarah Lancaster portait

  Sarah Lancaster

  Ellie Woodcomb

 • Adam Baldwin portait

  Adam Baldwin

  John Casey

 • Ryan McPartlin portait

  Ryan McPartlin

  Devon Woodcomb

 • Mark Christopher Lawrence portait

  Mark Christopher Lawrence

  Big Mike

Chuck

Veel gehoord over Chuck en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Chuck heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Chuck streamen

Wil je Chuck, de serie met Zachary Levi, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Chuck zelfs gratis kijken.

Chuck downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Chuck ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Chuck er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Chuck torrent

Op zoek naar een torrent van Chuck? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Chuck te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Chuck trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Chuck. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.