Chuck
%
82

Chuck

Nu kijken

Kijk Chuck

Moeite met waar je nou Chuck moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chuck

Samenvatting

Chuck is an American action-comedy/spy-drama television series created by Josh Schwartz and Chris Fedak. The series is about an "average computer-whiz-next-door" named Chuck, played by Zachary Levi, who receives an encoded e-mail from an old college friend now working for the Central Intelligence Agency; the message embeds the only remaining copy of a software program containing the United States' greatest spy secrets into Chuck's brain.

Regisseur en acteurs

 • Zachary Levi portait

  Zachary Levi

  Chuck Bartowski

 • Yvonne Strahovski portait

  Yvonne Strahovski

  Sarah Walker

 • Joshua Gomez portait

  Joshua Gomez

  Morgan Grimes

 • Vik Sahay portait

  Vik Sahay

  Lester Patel

 • Scott Krinsky portait

  Scott Krinsky

  Jeff Barnes

 • Sarah Lancaster portait

  Sarah Lancaster

  Ellie Woodcomb

 • Adam Baldwin portait

  Adam Baldwin

  John Casey

 • Ryan McPartlin portait

  Ryan McPartlin

  Devon Woodcomb

 • Mark Christopher Lawrence portait

  Mark Christopher Lawrence

  Big Mike

Chuck

Op zoek naar Chuck? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Chuck streamen

Het streamen van series als Chuck heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Chuck waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Chuck dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Chuck downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Chuck te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Chuck torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Chuck trailer

Weet je nog niet zeker of Chuck jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.