Citizen Smith
%
72

Citizen Smith

Kijk Citizen Smith

Moeite met waar je nou Citizen Smith moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Citizen Smith is a British television sitcom. The show was written by John Sullivan, who later wrote Only Fools and Horses. The pilot was transmitted on 12 April 1977 in the Comedy Special series of one-off plays, and the series proper ran from 3 November 1977 to 31 December 1980. Citizen Smith starred Robert Lindsay as "Wolfie" Smith, a young Marxist "urban guerrilla" living in Tooting, South London, who is attempting to emulate his hero Che Guevara. 'Wolfie' is a reference to the Irish revolutionary Wolfe Tone who used the pseudonym Citizen Smith in order to evade capture by the English. Wolfie is the self-proclaimed leader of the revolutionary Tooting Popular Front, the goals of which are "Power to the People" and "Freedom for Tooting". In reality, he is an unemployed dreamer and petty criminal whose plans fall through because of laziness and disorganisation.

Citizen Smith

Wil je Citizen Smith kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Citizen Smith op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Citizen Smith met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Citizen Smith downloaden

Het downloaden van Citizen Smith is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Citizen Smith ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Citizen Smith streamen

Het streamen van Citizen Smith heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Citizen Smith online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Citizen Smith kijkt. Ideaal!

Citizen Smith torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Citizen Smith. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Citizen Smith trailer

Bekijk eerst even de trailer van Citizen Smith voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.