Clan
%
79

Clan

Kijk Clan

Moeite met waar je nou Clan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Vlaamse dramaserie over het leven van de vijf Goethals-zussen, die sinds de vroege dood van hun ouders als een echte clan aan elkaar hangen. Wanneer een van de zussen, Goedele, met haar partner Jean-Claude trouwt, wordt de band tussen haar en de overige zussen totaal anders. De vier zussen kunnen hier niet mee leven en zien maar één oplossing: de irritante Jean-Claude moet uit hun leven verdwijnen.

Regisseur en acteurs

 • Nathalie Basteyns portrait

  Nathalie Basteyns

  Director

 • Kaat Beels portrait

  Kaat Beels

  Director

 • Barbara Sarafian portait

  Barbara Sarafian

  Eva Goethals

 • Kristine Van Pellicom portait

  Kristine Van Pellicom

  Veerle Goethals

 • Ruth Becquart portait

  Ruth Becquart

  Birgit "Bibi" Goethals

 • Maaike Neuville portait

  Maaike Neuville

  Rebekka "Bekka" Goethals

 • Inge Paulussen portait

  Inge Paulussen

  Goedele "Goele" Goethals

 • Dirk Roofthooft portait

  Dirk Roofthooft

  Jean-Claude "De Kloot" Delcorps

 • Geert Van Rampelberg portait

  Geert Van Rampelberg

  Mathias Dewitt

 • Robbie Cleiren portait

  Robbie Cleiren

  Thomas Dewitt

Clan

Clan streamen

Clan streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Clan downloaden

Zin om Clan te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Clan te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Clan torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Clan makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Clan trailer

Wil je er zeker van zijn dat Clan jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.