Clifford The Big Red Dog
%
67

Clifford The Big Red Dog

Kijk Clifford The Big Red Dog

Moeite met waar je nou Clifford The Big Red Dog moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Deze populaire animatieserie met belangrijke levenslessen voor de kijkers gaat over de grote rode hond Clifford en zijn baasje, Emmy-Elsje.

Regisseur en acteurs

 • Radu Mihaileanu portrait

  Radu Mihaileanu

  Director

 • Johan Leysen portait

  Johan Leysen

  George

 • Alexandru Repan portrait

  Alexandru Repan

  L'Inspecteur

 • Mireille Perrier portait

  Mireille Perrier

  Laura

 • Maia Morgenstern portait

  Maia Morgenstern

  Maia Morgenstern

 • Răzvan Vasilescu portait

  Răzvan Vasilescu

  Cristea

 • Radu Beligan portrait

  Radu Beligan

  Vlad

Clifford The Big Red Dog

Clifford The Big Red Dog streamen

Clifford The Big Red Dog streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Clifford The Big Red Dog downloaden

Zin om Clifford The Big Red Dog te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Clifford The Big Red Dog te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Clifford The Big Red Dog torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Clifford The Big Red Dog makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Clifford The Big Red Dog trailer

Wil je er zeker van zijn dat Clifford The Big Red Dog jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.